COURSE CALENDAR 2018-07-25T16:03:47+00:00

Calendar

  • Lean Management

    Duration: 3 Days Course

    Timing: 08:00am to 03:00pm

    Duration: 3 Days Course

    Timing: 08:00am to 03:00pm

  • Six Sigma Certification

    Duration: 3 Days Course

    Timing: 08:00am – 03:00pm

    Duration: 3 Days Course

    Timing: 08:00am – 03:00pm

  • Basic First Aid

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM – 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM – 5:00 PM
  • Basic Fire Fighting

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM – 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM – 5:00 PM
  • Authorised Gas Tester (AGT)

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM
  • Work at Heights

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM
  • IIRSM Work at Heights

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM
  • IIRSM Fire Warden

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • Fire Warden

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • IIRSM Confined Space Entry

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • Confined Space Entry

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • OPITO Basic H2S Training

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor – IRCA Certified

     

    Day Class – 5 Days

    • Fridays Only – 8:00 AM to 3:00 PM

     

    Evening Class – 5 Evenings

    • Saturday to Wednesday– 4:00 PM to 10:00 PM
    • Sunday to Thursday– 4:00 PM to 10:00 PM

    Evening Class – 6 Evenings

    • Saturday to Thursday – 6:00 PM to 10:00 PM
  • Highfield Level 2 International Award in Fire Safety

     

    One Day Class – 6 Hours

    Weekdays: 8:00 AM to 2:00 PM

     

    One Day Class – 6 Hours

    Weekdays: 8:00 AM to 2:00 PM

  • Highfield Level 3 Award in Emergency First Aid at Work (RQF)

     

    Schedule Upon Request

    Three Days – 6 Hours/day

     

    Schedule Upon Request

    Three Days – 6 Hours/day

  • Highfield Level 2 Award in Emergency First Aid at Work (QCF)

     

    Weekday Class – 6 Hours

    Sunday to Thursday: 8:00 AM to 2:00 PM

     

    Weekend Class – 6 Hours

    Friday, Saturday: 8:00 AM to 2:00 PM

  • Highfield Level 3 Train The Trainer (IADT)

     

    Evening Classes – 5 Evenings

    Saturday to Wednesday: 6:00 PM to 9:00 PM

     

    Evening Classes – 5 Evenings

    Saturday to Wednesday: 7:00 PM to 10:00 PM

  • Document Control

     

    Three Day Course – 3 hours each day

     

    Three Day Course – 3 hours each day

  • Finance for Non-Financial Professionals

     

    Three Day Course – 5 hours each day

    Course Timings: 9:00am – 2:00pm

     

    Three Day Course – 5 hours each day

    Course Timings: 9:00am – 2:00pm

  • IOSH Working Safely (WS)

     

    Full Day Schedule – 1 Day

    • Weekdays: 8:00 AM to 3:00 PM

     

    Full Day Schedule – 1 Day

    • Weekdays: 8:00 AM to 3:00 PM
  • IOSH Managing Safely (MS)

     

    Full Day Classes – 3 Days

    • Friday Only: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Saturday to Monday: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Monday to Wednesday: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Tuesday to Thursday: 8:00 AM to 3:00 PM

     

    Evening Classes – 5 Nights

    • Saturday to Wednesday: 6:00 PM to 10:00 PM
  • NEBOSH Award in Health and Safety at Work (HSW)
  • NEBOSH International General Certificate in Occupational Health and Safety (IGC)

     

    Day Class – 14 Days, 7 Hours per Day

    • Sunday to Thursday: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Fridays: 8:00 AM to 3:00 PM

     

     

    Evening Class – 27 Evenings, 4 Hours per Night

    • Saturday to Thursday: 6:00 PM to 10:00 PM
  • Basic First Aid

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM – 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM – 5:00 PM
  • Basic Fire Fighting

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM – 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM – 5:00 PM
  • Authorised Gas Tester (AGT)

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM
  • Work at Heights

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM
  • IIRSM Work at Heights

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays: 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Afternoon Class – 4 Hours

    • Weekdays: 1:00 PM to 5:00 PM
  • IIRSM HSE Leadership for Supervisors

     

    Day Class – 6 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 2:00 PM

     

    Day Class – 6 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 2:00 PM
  • IIRSM Fire Warden

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • Fire Warden

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • IIRSM Confined Space Entry

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • Confined Space Entry

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • Integrated Management System (IMS)

     

    Evening Class – 5 Days

    • Sunday to Thursday: 6:00 PM to 10:00 PM

     

    Evening Class – 3 Days

    • Sunday to Tuesday: 4:00 PM to 10:00 PM
    • Tuesday to Thursday: 4:00 PM to 10:00 PM
  • OPITO Basic H2S Training

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN

     

    Morning Class – 4 Hours

    • Weekdays – 8:00 AM to 12:00 NN
  • QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor – IRCA Certified

     

    Day Class – 5 Days

    • Fridays Only – 8:00 AM to 3:00 PM

     

    Evening Class – 5 Evenings

    • Saturday to Wednesday– 4:00 PM to 10:00 PM
    • Sunday to Thursday– 4:00 PM to 10:00 PM

    Evening Class – 6 Evenings

    • Saturday to Thursday – 6:00 PM to 10:00 PM
  • Highfield Level 3 Award in HACCP in Catering (QCF)

     

    Day Class – 3 Days

    Saturday to Monday: 8:00 AM to 2:00 PM

     

    Day Class – 3 Days

    Tuesday to Thursday: 8:00 AM to 2:00 PM

  • Highfield Level 2 Award in HACCP in Catering (QCF)

     

    Day Class – 6 Hours

    Mondays: 8:00 AM to 2:00 PM

     

    Evening Class – 6 Hours

    Mondays: 4:00 PM to 10:00 PM

  • Highfield Level 2 Award in Food Safety in Catering (QCF)

     

    Day Class – 6 Hours

    Weekdays: 8:00 AM to 2:00 PM

     

    Evening Class – 6 Hours

    Mondays: 4:00 PM to 10:00 PM

  • Highfield Level 2 Award in Emergency First Aid at Work (QCF)

     

    Weekday Class – 6 Hours

    Sunday to Thursday: 8:00 AM to 2:00 PM

     

    Weekend Class – 6 Hours

    Friday, Saturday: 8:00 AM to 2:00 PM

  • Highfield Level 3 Train The Trainer (IADT)

     

    Evening Classes – 5 Evenings

    Saturday to Wednesday: 6:00 PM to 9:00 PM

     

    Evening Classes – 5 Evenings

    Saturday to Wednesday: 7:00 PM to 10:00 PM

  • Facility Management Supervisor

     

    Three Day Course – 5 hours each day

    Course Timings: 9:00 am – 2:00 pm

     

    Three Day Course – 5 hours each day

    Course Timings: 9:00 am – 2:00 pm

  • IOSH Working Safely (WS)

     

    Full Day Schedule – 1 Day

    • Weekdays: 8:00 AM to 3:00 PM

     

    Full Day Schedule – 1 Day

    • Weekdays: 8:00 AM to 3:00 PM
  • IOSH Managing Safely (MS)

     

    Full Day Classes – 3 Days

    • Friday Only: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Saturday to Monday: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Monday to Wednesday: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Tuesday to Thursday: 8:00 AM to 3:00 PM

     

    Evening Classes – 5 Nights

    • Saturday to Wednesday: 6:00 PM to 10:00 PM
  • NEBOSH Award in Health and Safety at Work (HSW)
  • NEBOSH International General Certificate in Occupational Health and Safety (IGC)

     

    Day Class – 14 Days, 7 Hours per Day

    • Sunday to Thursday: 8:00 AM to 3:00 PM
    • Fridays: 8:00 AM to 3:00 PM

     

     

    Evening Class – 27 Evenings, 4 Hours per Night

    • Saturday to Thursday: 6:00 PM to 10:00 PM